Gondolat ébresztő

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a fénynek hatása van az életünkre. Tavasszal, ahogy kisüt a nap és virágba borulnak a fák, egyből jó hangulatunk lesz, míg ezzel szemben egy borongós napon komorak és búsak vagyunk.
Ha tisztában vagy azzal, hogy milyen hatással van a fény az életedre, akkor ezt az előnyödre fordíthatod, és ki tudsz alakítani egy számodra optimális környezetet otthonodban is.

Sokszor egy hosszú nap után egy jó könyv jelenti a megérdemelt pihenést. Előfordult már Veled is, hogy az olvasás élvezete odaveszett, és csak a fejed fájdult meg? Tudtad, hogy ennek lehet az oka a nem megfelelő világítás is? Lássuk, mit tehetsz azért, hogy kedvenc regényedet este se kelljen nélkülöznöd.

Olvasd el cikkünket és tudj meg többet arról, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy olvasás közben is kímélni tudd a szemed!

Otthon napi szinten legtöbb idődet a nappaliban és a hálószobában töltöd. Ha körbenézel, mit találsz ezekben a szobákban? Csillárt, állólámpát, TV-t, számítógépet, asztali lámpát, esetleg egy HiFit és néhány bútort.
Minden nap elektromos eszközökkel vagy körbevéve, amelyek nagy mennyiségű áramot fogyasztanak, amely eredménye a villanyszámládon is megmutatkozik. Mit tehetsz azért, hogy a számlád karcsúbb legyen?