AmperTrade.hu vásárlási feltételek

1.Bevezetés

Az alábbi részletezett Általános Vásárlási Feltételek (a továbbiakban Általános Feltételek) kizárólag az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik. Egyrészről az ampertrade.hu honlap használóira, (továbbiakban "Vevő" vagy "Ön" -ként szerepel), másrészről az AmperTrade.hu Kft. 8500, Pápa Zimmermann u. 6 cégjegyzékszám. 19-09-509746 Kizárólag az itt említett általános feltételek érvényesek és minden más feltétel helyébe lépnek, kivéve kivételes előzőlegesen bejelentett, vagy írott módosítás esetén. Az AmperTrade.hu Kft.-nek jogában áll esetenként az alábbi általános feltételeket módosítani, így minden vásárlás előtt újra el kell olvasni az ampertrade.hu honlap (továbbiakban honlap) általános feltételeit. Ezek a módosítások az Interneten való megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. A honlapon leadott minden rendelésre a leadásának dátumán érvényben lévő Általános Feltételek érvényesek. Érvényesített rendelés esetén Ön az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja. A honlap használatakor Ön beleegyezik, hogy elfogadja és betartja az itt felsorolt általános feltételeket éppúgy, mint a felhasználói szabályzatot.

2. Rendelés

3 rendelési forma áll az Ön rendelkezésére: - interneten keresztül a www.ampertrade.hu honlapon, éjjel-nappal a hét minden napján. - e-mailen keresztül: rendeles@ampertrade.hu - telefonon keresztül a 06-89/310-410 telefonszámon (vezetékes díjzóna) Beérkezett megrendelését e-mailben, vagy telefonon visszaigazoljuk.

3. Termékinformáció

Az AmperTrade.hu Kft. mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja a partnerek, illetve a beszállítók által adott technikai fájlok és termékleírások illetve a termékről készült fényképek, melyek publikálása a technikai korlátoknak megfelelően és a legmegfelelőbb piaci standardok tiszteletben tartásával történik.

4. Árak

A honlapon az eladási árak Forintban vannak megadva, és nem tartalmazzák az általános forgalmi adót, továbbá szállítási költség nélkül értendőek.

Az alább megadott szállítási költségek a Felhasználót terhelik és a rendelés végén a számlázáskor a kiválasztott termékek kiegészítendő többlet költségeként szerepelnek.

Megrendelés végén a felhasználó választhatja, hogy csomagját, felár ellenében törékenyként adjuk át a szállító cégnek.

A törékenyként való kézbesítés feláras szolgáltatás, melyet a felhasználó maga döntheti el, hogy igénybe veszi, vagy nem.

Törékeny csomag kézbesítési díja, a mindenkori csomag feladás, ill. esetleges utánvét díj DUPLÁJA!

Csomag feladás díja Nettó: 2200Ft / Bruttó: 2794 Ft

A csomagfeladási díj maximum 40 kg, hossz maximum 2m, és 3m körméreten belüli (2*szélesség, 2* magasság, 1* hosszúság)  csomagokra érvényes! 40 Kg-ot meghaladó vagy túlméretes csomagok szállítási díját e-mailben visszajelezzük.

Az AmperTrade.hu Kft.-nek jogában áll bármelyik pillanatban módosítani az árait, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a Honlapon szerepel, kivételt képeznek azok a termékek melyek nem raktári tételként szerepelnek, ez esetben a rendelését árajánlat kérésként kezeljük, amennyiben 2 munkanapon belül nem érkezik az Ön email címére új árajánlat úgy az eredeti áron számlázzuk a termékeket.

5. Rendelkezésre állás

Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Ha az Ön által megrendelt áru a raktárkészletünkben nem áll rendelkezésre, akkor e-mailben 2 munkanapon belül értesítjük és megadjuk, hogy milyen határidővel tudjuk a kiszállítást teljesíteni. Ha több árut rendel, és közülük vannak olyan termékek, melyek ideglegesen nem állnak rendelkezésre raktárkészletünkön, akkor kiszállítjuk a rendelkezésre álló árukat és a fennmaradó áruk kiszállításánál a szállítási árat nem számoljuk fel. Ebben az esetben a hiányzó áruval megegyező minőségű és árú, rendelkezésre álló terméket ajánlunk fel Önnek. Ha Ön nem fogadja el a felkínált árut, akkor az Ön által rendelt termék szállítási határidejét visszaigazoljuk. Amennyiben levelünkre nem érkezik válasz, úgy a megrendelést az általunk bevállalt határidővel fenntartjuk.

6. Szállítás

A Honlapon vásárolt termékeket Magyarország egész területére kiszállítjuk. Termékét arra a címre szállítjuk ki, melyet rendeléskor megadott. Az AmperTrade.hu Kft.-től 3 módon juthat termékéhez: Expressz szállítás: Ez a kiszállítási mód lehetőséget biztosít, hogy a megrendelt árut 24 órán belül átvehesse. A 14 óra előtt beérkezett, kifizetett* rendeléseket, még aznap elindítjuk, amennyiben a termék, rendelkezésre áll. A Magyar Posta gondoskodik a termékek kiszállításáról másnap 12-óráig. Kérésére a Posta munkanapokon kívül is házhoz szállítja csomagját (felár ellenében). Saját szállítás: Ezt a szállítási módot akkor alkalmazzuk ha Ön nagy terjedelmű vagy súlyú terméket vásárol. Ez esetben a kollégáink szállítás megkezdése előtt mindenesetben felveszi Önnel a kapcsolatot. A szállítás díja változatlan. Telephelyi átvétel: Ez esetben Ön telephelyünkön veheti át megrendelt termékét természetesen rendelési mennyiségtől független díjtalanul, hétköznap 8-17-óráig. Az AmperTrade.hu Kft mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történ?, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által vagy az Ön által vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért. Ha a csomag nem érkezik meg a megadott időn belül, akkor vizsgálat indul a szállítóvállalatnál a körülmények tisztázására, ami több napot is igénybe vehet. Ez idő alatt semminemű visszatérítés, illetve visszaküldés nem lehetséges. A csomag kézhezvételekor ajánlatos leellenőrizni, hogy a kiszállított áru pontosan megegyezik-e a megrendelt áruval, ellenkező esetben az átvételi szelvényen kézírásával és aláírása kíséretében pontosan fel kell tüntetnie az eltéréseket. Ha a kézhez vett áru nem egyezne meg a megrendelt termékkel, akkor ? ezt kérjük haladéktalanul jelezze felénk e-mailben vagy telefonon.

7. Fizetés

Az AmperTrade.hu Kft. oldalán három fajta fizetési mód közül választhat: postai utánvétel előre utalás, halasztott utalás (csak azok az ügyfeleink választhatják akikkel szerződéses viszonyba állunk) Bankszámlánk: AmperTrade.hu Kft, K&H Bank Zrt: 10404845-50526575-87521006 (előreutalás) rendelés feldolgozása akkor történik, amikor az átutalt összeg megérkezett hozzánk. Ennek átfutási ideje a két bank közötti transzfer időtől függ. A rendelés határidőn belül történő kiszállítása érdekében kérjük tehát, adjon meg egy telefonszámot, amelyen felvehetjük Önnel a kapcsolatot.

8. Visszavonási jog elégedetlenség esetén

A 2002. évi XXXVI Törvény értelmében 14 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla és a megfelelően kitöltött és aláírt, visszaküldési szelvény kíséretében. Kérjük, hogy a terméket ajánlottan vagy tértivevénnyel, értékbiztosítással adja fel, arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli. Csak az új, hiánytalan termékeket fogadjuk el (kiegészítők, használati utasítás), az eredeti csomagolásban visszaküldve. A hiányos, megrongált, károsodott vagy összepiszkolt termékeket nem vesszük vissza. Azokat a termékeket melyet kifejezetten az ön kérésére szereztünk be nem tudjuk visszavenni. Amennyiben a rendeléstől való elállás esetén a termék technikai vizsgálatára kerülne sor, az AmperTrade.hu Kft. megtesz mindent, hogy a lehető leggyorsabban megtörténjen a visszatérítés. Az erre vonatkozó határidő a terméken végzett technikai diagnózis gyorsaságától függ, maximum 6 hét. A visszafizetés banki átutalással történik. Amennyiben a rendelést banki vagy postai utalással fizette, banki adatai szükségesek a visszatérítéshez. Ezt e-mailben fogjuk Öntől kérni.

9. Visszaküldés

A termékek visszaküldése kizárólag postai vagy más futár szolgáltatói úton lehetséges. Figyelem, a visszaküldés költsége a vevőt terheli kivéve, ha a kiküldött termék nem egyezik meg a megrendelt termékkel. (A szállítás a vevő kockázatára történik.)

10. Garancia és Vásárlás Utáni Szerviz

Minden általunk forgalmazott termékre érvényes : - szavatosság - gyártótól függő termék garancia A termék(ek) szállítási költsége a vevőt terheli. Mindazonáltal, amennyiben a kézhez vett termék nem egyezik meg a megrendelt, illetve a honlapon feltüntetett termékkel, a visszaküldés költsége vissza lesz térítve a vevőnek. A visszaküldés postai vagy más csomagküldő szolgáltató útján lehetséges. A visszaküldött termékek szervizelését az AmperTrade.hu Kft. gyártón keresztül vállalja. Bármilyen jellegű legyen a probléma, a visszaküldésnél csatolnia kell a számla másolatát, a visszaküldési szelvényt, és ha rendelkezik (a dobozban mellékelt) garancialevéllel, akkor azt is. Figyelem, a szavatosság és jótállás nem vonatkozik, vagy csak részben vonatkozik a terméken külső károkozásból bekövetkezett kár (például baleset, nyomódás, égés, áramingadozás), továbbá a gyártói speciális előírásoknak nem megfelelő használat vagy üzembe helyezés vagy a készülék helytelen, káros körülmények közötti tárolása esetén, kereskedelmi célra való felhasználás esetén, illetve a termékkel nem kompatibilis perifériák, kiegészítő tartozékok illetve fogyasztási cikkek használatából eredendő károk esetén. Mindezen esetekben, az AmperTrade.hu Kft. nem vállalja a felelősséget amennyiben a gyártó elutasítja a garanciális szervizelést. Amennyiben a szervizelés elutasításra kerül, a gyártó egy javítási árajánlatot állít ki. Amennyiben nem fogadja el ezt az árajánlatot, az erre vonatkozó adminisztrációs költségeket a gyártó felé meg kell térítenie. Amennyiben elfogadja az árajánlatot, az AmperTrade.hu Kft. számlájára kell átutalnia az árajánlatnak megfelelő összeget.

11. Felelősség

Az AmperTrade.hu Kft. semminemű felelősséget nem vállal a megkötött szerződés be nem tartása esetén, a jogszabályzatban feltüntetett esetekben továbbá a Vevő hibájából illetve előre nem látható és ki nem küszöbölhető harmadik személy által okozott szerződésszegés esetében. Az AmperTrade.hu Kft. nem vállal felelősséget a Honlapon árult termékek nem rendeltetésszerű használatából kifolyó kárért.

12. Személyes adatok védelme

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához, jótállási szerződéshez. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával Ön teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. Hamis, a valóságnak nem megfelelő adatok megadásával Ön a vásárlási feltételeknek és szabályzatnak ellentmond, ezért ez a szabályzat megszegésének minősül. Az " Informatika és Szabadság " törvény értelmében az Ön által megadott adatok az Informatika és Szabadság Nemzeti Tanács (CNIL) vizsgálati anyagát képezik. Az Ön által megadott adatokat és információkat az AmperTrade.hu Kft.-nek jogában áll felhasználni. Továbbá ezek az adatok informatikai feldolgozás alá kerülnek. Ez a feldolgozás szigorú szabályoknak megfelelően végzett, az erre vonatkozó az Informatika és Szabadság Nemzeti Tanács 1230294 számú rendeletnek alapján. Az Ön által megadott adatokhoz állandó hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van, az aktuális európai és nemzeti törvénynek megfelelően (az 1978 január 6-i a törvény 34 cikke alapján). Az AmperTrade.hu Kft.-től bármikor kérhet információt az Ön által megadott adatok bármelyikéről és kérheti az adatok megváltoztatását is. AmperTrade.hu Kft. az érdeklődőknek promóciós e-maileket küld, melyben újdonságokról, kiárusításokról, jó üzletekről értesíti klienseit. Kérheti, hogy az AmperTrade.hu Kft. ne küldjön Önnek több e-mailt. Az AmperTrade.hu Kft az egyedüli jogosult az Önre vonatkozó információknak a kezelésére. Kizárólag az AmperTrade.hu Kft-nek jogában akciós anyagokat tartalmazó reklámokat küldeni.

13. Intellektuális tulajdon

Az AmperTrade.hu Kft honlapjának egész tartalma (illusztrációk, szövegek, megnevezések, márkák, képek, videók) az AmperTrade.hu Kft. és az AmperTrade.hu Kft. a szerződésben lévő üzleti partnerek tulajdonát képezi. A honlap tartalmának bármilyen módszerrel és bármilyen adathordozón történő részleges vagy teljes reprodukciója kizárólag az AmperTrade.hu Kft előzetes és határozott engedélyezésével történhet. . Az AmperTrade.hu Kft. nem engedélyezi a honlapja azon tartalmának lemásolását, kiplakátolását vagy terjesztését, amelynek Ön nem rendelkezik az intellektuális tulajdonjogával. A honlap tartalmának harmadik személy által történő, engedély nélküli felhasználása hamisításnak számít, és az Intellektuális Tulajdonra vonatkozó törvény szankcióival jár. Az AmperTrade.hu Kft. nem vállalja a felelősséget abban az esetben, ha egy harmadik személynek kiadott joggal egy illetéktelen felhasználó visszaél.