Kapcsoló családok

Klasszikus vonalak, igényes vonaltervezés

Akcent kapcsoló családunkat ajánljuk azoknak, aki kedvező áron, jó minőségű terméket kíván vásárolni. Termékünk megbízható, vevőink igényeit teljes körűen kiszolgálja.

Hagyományos kapcsoló és dugalj

Altea kapcsolócsalád Olaszországból. Klasszikusság, hétköznapi stílus, elérhető áron. 

740 Ft-tól

Otthoni megoldások

Minden funkció kompletten, egyes kerettel, billentyűvel / fedlappal szerelt. A keretek vízszintesen 5-ig, függőlegesen 3-ig sorolhatók. Könnyen oldható rugós vezetékcsatlakozók.

Karakteres termékcsalád

Az Aquaro (Mureva) kapcsolókat arra tervezték, hogy az Ön otthoni igényeit megfelelően kielégítse. Magas minőségű, hosszú távon is megbízható szerelvény.

Vízállóságé a főszerep

Ez a szerelvénycsalád a vízállóság tekintetében rendkívül jól megállja a helyét a piacon. Európai gyártmány, így kétség sem férhet ahhoz, hogy jó minőségű szerelvényekről van szó. Minőség olcsón, hiszen ha ezt a családot választjuk, akkor a pénztárcánk is jól jár. 

A lakosság kedvence

Tökéletes választás a hétköznapi, megszokott, klasszikustól egészen az újdonságokig. Magas minőségű, megbízható, időtálló NÉMET gyártmányok. Okos megoldás, hiszen ár-érték arányban kiváló.

Kifogástalan színek, forma, díszelemek

Az Avantgard termékcsaládot a VI-KO törökországi anyacég gyártja. Termékeik a lakosság körében kedveltek, mert nemcsak elérhető áron vannak, de egyszerre képviselik az eleganciát és a hétköznapi lazaságot. Az Avantgard domború felületű és díszítő keretes, de nem fehér, hanem 6-féle színes keret,

Visszafogott megjelenést szeretőknek

A Cariva kapcsoló egyesíti magában az egyszerű, de modern megjelenést, megbízhatóságot és testre szabott stílust ajánl, amely tökéletesen illik napjaink lakberendezési szokásaihoz.

317 Ft-tól

Az igazi választás

A Carmen termékcsalád megalkotói céljai között szerepelt, hogy a kapcsolók tükrözzék az életet. Úgy tervezték meg, hogy az otthon melegébe tökéletesen illeszkedjen, teljes összhangban lehessen annak stílusával. Fehér, krém, szürke és pezsgő színeivel jól kombinálható a dekorálás folyamán.

Színt visz a hétköznapjaidba

A Carmen Plus egy tovább fejlesztett termékcsalád a Carmenhez képest. A keretekbe színt vittek a tervezők, amellyel nemcsak modernebb külsőt, de játékosságot is kapott a kapcsoló. Pénztárcabarát áron kínáljuk, egyedi színekben, vékony fedő keretekkel. A legjobb választás a hétköznapokhoz.

Vízmentes kapcsolók, dugaljak

A Hydra (Cedar plus) termékcsalád a fokozott védelmet rendkívüli esztétikummal ötvözi.

Kifinomultság és elegancia a maximumon

Az exkluzív Elegant termékcsalád megsokszorozza a kényelmét és ugyanúgy otthona díszévé válik, mint egy csillár, bútor vagy burkolat. Finom anyagok, egyedi színek. Alapszínei; metál ezüst, platina, fekete, viola, barna és sárga, melyekből számos variáció állítható össze.

Segélyhívó rendszer

Elég egy óvatlan pillanat, és beköszönt a baj. A segélyhívó rendszer segítségével elég egy gombnyomás, és a segítség máris érkezik. 

Az egyszerű nagyszerű!

Mérsékelt áron elérhető, klasszikus kapcsolócsalád. 

Alap és innovatív funkciók teljes körű kínálata

A Forix falon kívüli szerelvénycsalád kínálata a fehér és bézs színben kapható alapválaszték mellett több olyan egyedi, innovatív megoldást nyújt, amely segítségével egyszerűbbé és praktikusabbá válik nemcsak a felszerelés, de a termék használata is.

EMBER + DESIGN + TECHNOLÓGIA = HARMÓNIA

A Legrand legsikeresebb villanykapcsoló-családja a Galea Life, nemcsak lenyűgöző anyag- és színválasztékával, hanem különleges funkcióival is elkápráztat mindenkit. A Galea Life design az In One by Legrand intelligens otthon megoldásaival párosítva teszi otthonát igazán egyedivé, komfortossá.

1 412 Ft-tól

Szerelem szabadon – szabadon szerelem

A kétféle kerettípus lehetővé teszi a választást a végtelen és a klasszikus sorolhatóság között. A hagyományos sorolókeretek egytől négyig, míg a végtelenül sorolható keretek korlátlan számú szerelvény egymás mellé helyezését teszik lehe- tővé.

Letisztult elegancia.. a modern kornak megfelelve

A XXI. századnak megfelelő forma, elegancia, minőség, modernizáció. 

Klasszikus

Megbízható, retro stílusú, pénztárcabarát kapcsolócsalád. 

Hagyományos dugalj (kifutó termék)

Tradicionális dugalj. Kifutó termék.

Költséghatékony megoldás a szerelvényezésben

A termékcsalád kínálatában számos olyan megoldást találunk, amelyek gyorsabbá, pontosabbá, ill. esztétikusabbá teszik a szerelvényezést:

Oteo dizájn és funkciók

Az Oteo kapcsolócsalád választéka minden olyan funkciót tartalmaz, amely egy átlagos lakás szereléséhez kell (kapcsoló, dugalj, nyomó, telefon- és antenna-csatlakozó), ám a fejlesztéseknek köszönhetően a választékban megtalálhatók a korszerű otthon felszereléséhez tartozó egyéb funkciók is: példá

PRIMA-n kiszolgálja az igényeket!

Kiváló ár, jó minőség. Kell ennél több?

1 370 Ft-tól

A merész testvér

Classic és Arcus termékcsalád A magyar piac legkedveltebb szerelvénycsaládja, a Classic, és merész testvére, az Arcus egymás elválaszthatatlan társai, mivel közös platformra terveztük őket.

2 366 Ft-tól

Klasszikus műanyag szerelvény

A magyar piac egyik legkedveltebb szerelvénycsaládja a Classic. Letisztult formájával egy igazi klasszikus, mely kiemelkedő minőséggel párosul. A Classic termékcsaládban megtalálható a praktikus és kényelmes magyar találmány, a kilökőkaros dugalj.

Irodai igényeket elégít ki

A Program Mosaic megoldás nyújt minden olyan igényre, amire szükség lehet irodákban és munkahelyeken.

Teljes komfort érzet otthon is!

A Sedna termékekkel teljes komfortot és biztonságot valósíthat meg otthonában. Az innovatív megoldások és a műszaki jellemzők egyszerű, biztonságos és gyors szerelést tesznek lehetővé.

 

TON

Különleges vonaltervezés, egyedi színek

A TON szerelvényeket a designerek arra tervezték, hogy az Önt körülvevő tárgyak világába finomságukkal és minőségükkel harmonikusan illeszkedjenek! A megszokott szerelvényekkel ellentétben itt Ön is meghatározhatja a szerelvények beépítési sorrendjét, fajtáját.

Modernizmus a köbön

Schneider termék, tehát garantáltan megbízható, éveken át szolgálni fogja a javunkat a termékcsalád. A vevőink széles körben használják, garantáljuk, hogy nem fog csalódni.

3 218 Ft-tól

Hangoljon a stílusára

A Valena kapcsolócsaláddal a Legrand gondolt a klasszikus stílust előtérbe helyezőkre, a hagyományszeretőkre, a diszkrét eleganciára vágyókra, a természetes színek, anyagok, formák kedvelőire, a családosokra, fiatalokra, az idősebbekre... egyszóval mindenkire.

2 576 Ft-tól

Merészen kifejező

A Valena life a Legrand Prémium terméke. Extra mintákkal, anyagokkal, akár háttérfénnyel is rendelhetőek.