Hogyan hat Rád a fény?


Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a fénynek hatása van az életünkre. Tavasszal, ahogy kisüt a nap és virágba borulnak a fák, egyből jó hangulatunk lesz, míg ezzel szemben egy borongós napon komorak és búsak vagyunk.
Ha tisztában vagy azzal, hogy milyen hatással van a fény az életedre, akkor ezt az előnyödre fordíthatod, és ki tudsz alakítani egy számodra optimális környezetet otthonodban is.
 

Pontosan mire is van hatással a fény?

A hangulatodra

Ugye Te is fel tudsz idézni egy szép tavaszi napot, amikor az ablakon beszűrődött a kellemes napfény? Ugye, hogy szívesen emlékszel vissza rá? Ennek az az oka, hogy ilyen típusú fényben jobb lesz a kedved, valamint megnyugszol és kipihentebbnek érzed magad.
Pont az ellenkezője történik, ha borongós az időjárás és csak gyenge fény szűrődik be. Ilyen rossz időben az ember kedve is rossz lesz, ami miatt hajlamosak vagyunk akár apróságokon is bosszankodni. Ugye te sem vágysz erre?
Szerencséd, hogy könnyedén tehetsz ellene. Elegendő meleg fehér fényű LED izzóra cserélned hagyományos égőidet, és máris kellemes, a nap sugarait idéző hangulatot varázsolhatsz otthonodba.

 

A hatékonyságodra és koncentrálóképességedre

Az élet tele van olyan helyzetekkel, amikor 100%-os teljesítményt kell nyújtanod. Legyen az tanulás vagy munka, a maximálisra kell törekedned. Miért ne segítenéd elő a teljesítményed azzal, hogy a megfelelő fényben végzed a feladatod? Apróságnak tűnhet, de a hideg fehér fényű LED izzók bizonyítottan segítenek abban, hogy a produktivitásod növekedjen, és a munka vagy a tanulás többé már ne a feleslegesen eltöltött órákról szóljon, hanem az alkotás csodáját és örömét hordozza magában.

 

Az alvási ciklusodra

A megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés nagyon fontos ahhoz, hogy szervezeted regenerálódni tudjon egy fárasztó nap után. Az alvási ciklusodra hatással van, hogy mi történt veled nap közben, de a fény hatása szintén meghatározó. A meleg fehér fényű LED izzó fénye segít abban, hogy már alvás előtt elkezdődjön a szervezeted regenerálódása. Segítségével kipihentebb leszel, és reggel szinte kirepülsz majd az ágyból.

 

A szemedre

Ez a hatás annyira egyértelmű, hogy gyakran pont emiatt hagyjuk figyelmen kívül, pedig a nem megfelelő fény hatásait szinte azonnal érzed te is. Ha késő este, kedvenc könyved olvasása közben szinte kiég a szemed, akkor van egy jó hírünk. A LED technológiának hála három féle színhőmérsékletből választhatsz már, annak érdekében, hogy a fény számodra optimális legyen. A hideg fehér fényben fejfájás nélkül tudsz majd olvasni!

Válogass kedvező árú LED izzóink közül!