Örömteli olvasás

Sokszor egy hosszú nap után egy jó könyv jelenti a megérdemelt pihenést. Előfordult már Veled is, hogy az olvasás élvezete odaveszett, és csak a fejed fájdult meg? Tudtad, hogy ennek lehet az oka a nem megfelelő világítás is? Lássuk, mit tehetsz azért, hogy kedvenc regényedet este se kelljen nélkülöznöd.

A színhőmérséklet skálán 4500-6000 Kelvin között található hideg fehér fény. A hideg fehér fény leginkább egy felhős égbolt színéhez hasonlítható és ezt a fajta színhőmérsékletet leginkább olyan helyiségekben alkalmazzák, ahol a produktivitás a legfontosabb. De miért jobb ez a világítás az olvasáshoz? A hideg fehér fény kontrasztossá teszi a színeket, így a fehér alapon fekete betűk könnyebben olvashatóvá válnak, ezáltal a kései órákon sem kell lemondanod az olvasás öröméről. Kíméld szemedet és kerüld el a kellemetlen fejfájást egy egyszerű változtatással!

A hideg fehér fényű LED sokkal többet nyújt számodra, mint egy egyszerű izzócsere. Válogass hideg fehér fényű LED kínálatunból, hogy ne csak a pénztárcádat, de a szemed is kíméld!