Magyarországon az AmperTrade.hu Kft lett a kizárólagos forgalmazója a Hermi termékeknek

Büszkén jelentjük be, hogy 2022-től az AmperTrade.hu Kft a Hermi termékek kizárólagos forgalmazója a magyar piacon. Cégünk több, mint 30 éve van jelen a villamossági kis- és nagykereskedelemben, azonban elérkezettnek láttuk az időt egy professzionális kereskedelmi szerződés megkötésére, amely szakmai-, magán- valamint üzleti életünkben is nagy lépést jelent számunkra.

Azért esett a választásunk a Hermire, mint hosszútávú partner, mert őszintén hiszünk a közös sikerben és piaci részesedéseink további fokozásában. Az együttműködésünknek köszönhetően terveink szerint a magyar vásárlók könnyebben, gyorsabban és akadálytalanul juthatnak hozzá a Hermi termékeihez. Valamint a nyelvi akadályok is elhárulnak, így a szakemberek általunk közvetlenül, több információhoz, ismerethez és tanácshoz juthatnak hozzá.

Szeretettel fogadjuk továbbra is az érdeklődéseket valamint ajánlatkéréseket legyen szó villámvédelemről, túlfeszültségvédelemről, kábellétrák és kábeltálcák, napelem tartószerkezetek értékesítésével vagy szerelésével kapcsolatban. Szakértő kollégáink készséggel válaszolnak a megkeresésekre, legfeljebb 2 munkanapon belül!

Lépjünk kapcsolatba:
    • címünk: 8500 Pápa, Zimmermann utca 6.
    • telefonszámunk: +36 89 310 410 valamint +36 30 500 9649
    • e-mail címünk: info@ampertrade.hu

Az együttműködésünkkel kapcsolatosan hamarosan új weboldalunk válik látogathatóvá a nagyközönség számára a www.ampertrade.eu cím alatt. Az oldal elkészültéig szíves türelmüket és megértésüket kérjük.